Cautare

62097 de rezultate pentru "inmormantarea celor 4 tineri din mamaia" (4.33 secunde)
La inmormantarea lui Iurie Darie m-a luat de brat, s-a apropiat de urechea mea si mi-a spus "Ne vine randul". ... Cel din urma i-a propus actorului roman sa renunte la tara lui natala si sa-si continue cariera peste hotare.
Joi va fi adus la Bucuresti, iar sambata urmeaza sa fie inmormantarea la Curtea de Arges . ... Regele Mihai I este singurul fost sef de stat in viata din perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial.
Florilegiului impresionant de superlative care au insotit in ultimele zile plecarea din lumea vremelnica a Papei Ioan Paul al II-lea i se poate adauga si constatarea, pe cat de prozaica, pe atat de tulburatoare: iata, in sfarsit, un om politic care din clipa disparitiei sale devine sfant.
Ierarhia si birocratia au facut ca prin intermediul unor consilieri patriarhali acesti pseudoortodocsi sa aiba acces la toata baza de date a Patriarhiei Romane si sa profite din plin de aceasta.
In aceeasi masura, chiar daca politicile discutate la nivelul Uniunii Europene nu sunt la fel de familiare in spatiul intern precum politica nationala de investitii sau cea din domeniul sanatatii ori educatiei, ele au in mod cert caracteristici care le separa de politica externa propriu-zisa.
A murit tatal lui Gica Popescu Tatal fostului international de fotbal Gheorghe Popescu a murit in urma unui infarct, noaptea trecuta, la locuinta sa din municipiul Calafat, judetul Dolj.
AGERPRES/ Actorul Omar Sharif a incetat din viata, la varsta de 83 de ani Actorul egiptean Omar Sharif, nascut Michael Demitri Shalhoub, ale carui roluri in Lawrence al Arabiei si Doctor Jivago au devenit legendare, a murit vineri, la Cairo, in urma unei crize cardiace, la varsta de 83 de ani, a declarat agentul sau, pentru AFP.
Simona Catrina, senior editor al revistei Marea Dragoste, bloggerita pe site-ul revistatango.ro, jurnalista apreciata si scriitoare iubita, autoare a volumelor Codul nebunelor maniere, Sex in (per)versiune clasica si Andiamo (carte pe care am scris-o impreuna) s-a stins din viata in noaptea aceasta, pe un pat de spital, dupa ce ieri inima ei â€" care, de altfel, parea sanatoasa la ultimele analize â€" n-a mai vrut sa mai bata.
Nemurirea poate fi vazuta din trei unghiuri diferite: ... Imparatul ar fi consumat un amestec din 85% mercur si 15% sulf. ... Acesta vorbeste despre moartea sa ca despre o eliberare a sufletului din inchisoarea trupului.
Generalul Ioan Geoana, din Ministerul Apararii, a fost seful Comandamentului Apararii Civile din Romania. ... Ioan Geoana s-a nascut in 1928 in judetul Dolj, intr-o familie de ceferisti, iar dupa absolvirea Institutului de Constructii din Bucuresti, a imbratisat cariera militara.
Din pacate am epuizat nenorocitul asta de buton auriu ca niste prosti, a spus Florin Calinescu dupa ce fetita a ajuns la finalul piesei O mio babbino caro.
Cei care au dorit sa-si ia ramas bun de la cel care a fost Corneliu Dida au putut sa o faca la sediul Organizatiei Judetene Constanta a PSD, din strada Mircea cel Batran, unde s-a aflat depus trupul neinsufletit al parlamentarului.
Rudele si apropiatii au venit sa isi ia ramas bun de la Nae Nicolae pe stadionul din Stefanesti, apoi l-au condus la groapa.
Pe Elisabeta Rosca am cunoscut-o la Liceul Hermann Oberth din Bucuresti (astazi Colegiul German Goethe), unde am avut-o ca profesoara de limba romana si literatura universala.
Una din ele zice: ... - Domnu' doctor, cred ca m-am captusit cu oarece boala din acelea rusinoase! ... Anunt mortuar Anunt mortuar din Austria: ... Inmormantarea sotiei va avea loc marti, la cimitirul catolic.
Inmormantarea Reginei Elisabeta a II-a a fost cel mai mare eveniment din istoria Marii Britanii. ... Pe strazile din Londra, un milion de oameni au venit sa vada ultimul drum a suveranei britanice, dar audienta cea mai mare a fost in fata ecranelor.
Vedeta isi conduce astazi tatal pe ultimul drum Vestea ca i-a murit tatal a cazut ca o secure in viata Mihaelei Radulescu, vedeta resimtind din plin durerera pierderii unui parinte, o suferinta care nu poate fi comparata cu nimic altceva.
Fratii Mazare au primit aprobare sa iasa din inchisoare, ca sa participe la inmormantarea mamei lor. Imediat dupa incheierea funeraliilor, cei doi frati trebuie sa mearga insa inapoi in arest.
Soferul din Targoviste care a ucis fata de 13 ani conducea cu 125 Km/H in momentul impactului, spune raportul oficial al politiie. ... Va reamintim ca la inmormantarea fetei a izbucnit un scandal monstru, iar cinci politisti au fost batuti.
Maria, luni, 10 iulie, de la ora 11.00, iar inmormantarea va avea loc la Cimitirul Sfanta Vineri, acolo unde si-a gasit odihna vesnica George Motoi, de la ora 12.00.
google-analytics.com